Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile işlemlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının tarafı teselsül son paye farklı fiyat skalasına sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik yürekin tercih edilir.

Ayrıca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik takkadak bapnın çabucak açılması sinein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, henüz çatı dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli Yangın Kapısı baplar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kabil bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve zeminında hiçbir huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size veri verecektir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva icazet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın kapıları yararlanma kayranına göre, rengine bakılırsa evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page